Τρίτη 17 Ιουλίου 2018

Ο βουλευτής Γιάννης Αντωνιάδης επισκέφτηκε τον Νέο Καύκασο Φλώρινας

 Την Κυριακή 15/07/2018 ο βουλευτής της Π.Ε Φλώρινας κ. Γιάννης Αντωνιάδης επισκέφτηκε την Τ.Κ Νέου Καυκάσου του Δήμου Φλώρινας.
Ο κ. Βουλευτής εκκλησιάστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου και στη συνέχεια με τον Πρόεδρο της τοπικής Κοινότητας κ. Κώστα Γιαλαμά επισκέφθηκε τα καφενεία του χωριού και συνομίλησε με τους κατοίκους για τα προβλήματα που τους απασχολούν. Οι κάτοικοι εξέφρασαν τα παράπονα τους για τις μεγάλες καθυστερήσεις που υπάρχουν στην απονομή των συντάξεων από τον ΟΓΑ καθώς και για την υψηλή φορολόγηση των αγροτών και των αγροτικών προϊόντων. Επίσης εξέφρασαν την αγανάκτηση τους για τη συμφωνία των Πρεσπών.
Ο κ. Αντωνιάδης ευχαρίστησε τον πρόεδρο και τους κατοίκους της τοπικής κοινότητας για την ενημέρωση και τόνισε ότι κύριο μέλημα της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι οι φοροελαφρύνσεις των αγροτών και των επιχειρήσεων όταν θα αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας. Παράλληλα τόνισε ότι τόσο η ΝΔ όσο και ο ίδιος θεωρούν τη συμφωνία για τη Μακεδονία μια κακή συμφωνία για την οποία η κυβέρνηση δεν έχει την πολιτική νομιμοποίηση ούτε τη λαϊκή εντολή για να την υπογράψει και τόσο ο ίδιος όσο και η Νέα Δημοκρατία δεν θα στηρίξουν ούτε τώρα ούτε και ως αυριανή κυβέρνηση.
Ο κ. Βουλευτής διαβεβαίωσε τους κατοίκους ότι θα συνεχίσει να είναι δίπλα τους για όλα τα ζητήματα που τους απασχολούν.

Από το Γραφείο Τύπου