Τρίτη 17 Ιουλίου 2018

Ντύσου σύμφωνα με τον σωματότυπό σου!

Ο τύπος του σώματός σου θα σε βοηθήσει να ντυθείς σωστά και να κολακέψεις το σώμα σου, ακόμα και αν έχεις ανοιχτή λεκάνη, στενή πλάτη ή μεγάλη μέση.
-Σωματότυπος μήλο
Φρόντισε να μην καλύπτεις το σώμα σου με πολύ φαρδιά ρούχα. Αντίθετα, ανάδειξε ένα άλλο σημείο του σώματός σου, όπως, π.χ., το πλούσιο στήθος, τα πόδια κ.λπ., με αθλητικά τοπ με V ή σε σκούρα απόχρωση ή κάπρι που αναδεικνύουν τις γάμπες.
-Σωματότυπος αχλάδι
Ξέχασε τις πλαϊνές τσέπες σε φόρμες που δίνουν έμφαση στην περιοχή, φόρεσε σκουρότερη φόρμα και τράβηξε την προσοχή στο πάνω μέρος του σώματος με μπλούζες που τονίζουν τους ώμους και στενεύουν στη μέση, ώστε να δημιουργηθεί ισορροπία στη σιλουέτα.
-Σωματότυπος σωλήνας
Σπάσε την εικόνα του τηλεγραφόξυλου, αποφεύγοντας τα κολλητά ρούχα, π.χ., κολάν, και προτίμησε άνετες φόρμες σε ζωηρά χρώματα. Εάν είσαι ψηλή, τα ρούχα θα στρώνουν εύκολα και ωραία πάνω σου, απλώς απόφυγε τα πολύ κολλητά. Πετσετέ φόρμες ή με βελούδινη υφή θα απαλύνουν το σχήμα σου.
-Σωματότυπος κλεψύδρα
Διαλέξε κάτι που θα τονίζει αξιοπρεπώς τις θηλυκές σου καμπύλες, όπως V-neck tοps, που αναδεικνύουν το ντεκολτέ. Επίσης, μια φόρμα στους τόνους του μοβ, του μπλε ή ακόμη του γκρι και του κόκκινου μπορεί να προσδώσει μία εύθυμη, παιχνιδιάρικη και συγχρόνως θηλυκή διάθεση. Απόφυγε τα ρούχα από λίκρα.