Τρίτη 12 Ιουνίου 2018

Διαλέξτε το άρωμα που σας ταιριάζει

Συμβουλές για την κατάλληλη επιλογή.
Δεν ξέρεις πώς να διαλέξεις το άρωμα που σου ταιριάζει; Παρακάτω θα βρεις τις κατάλληλα συμβουλές για να ξεχωρίσεις με όπλο όσο το απόλυτο άρωμα που θα έχει κάτι από εσένα!
Επιλέγοντας τα επιθυμητά αρώματα: Το να ξέρεις ποια αρώματα είναι εκείνα που σου αρέσουν είναι μεγάλη υπόθεση που σε βγάζει από πολύ κόπο. Για να βρεις ποια σου αρέσουν και ποια όχι κάνε μια λίστα με ένα «Ναι» ή «Όχι» σχετικά με τα συστατικά των αρωμάτων που σου αρέσουν για να ξέρεις τι να ψάξεις.
Πες ναι στα αρώματα με έλαια λουλουδιών που είναι σούπερ για την άνοιξη και ξέχασε τις βαριές νότες του χειμώνα.
Σκέψου την προσωπικότητα σου: Το να καταλάβεις την προσωπικότητα σου είναι πολύ σημαντικό σε αυτή τη φάση. Θέλεις μόλις κάποιος μυρίζει ένα άρωμα να του έρχεσαι εσύ στο μυαλό; Τότε πρέπει να φροντίσεις να το αποπνέει αυτό το άρωμα σου.
Βρες ποια είναι εκείνα τα συστατικά που ταιριάζουν στο δέρμα σου και φρόντισε το άρωμα με την υπογραφή σου να περιέχει κάποιο από αυτά τα συστατικά. Σκέψου απλά πως αν είσαι γενικά ντροπαλή δεν θέλεις ένα άρωμα που να είναι βαρύ και να κάνει «μπαμ».
Πέσε για ύπνο με αυτό: Αφού δοκιμάσεις μπόλικα αρώματα μέχρι να βρεις εκείνο που θα σου ταιριάξει πέσε για ύπνο με το άρωμα που σου άρεσε περισσότερο. Αυτό είναι πολύ βασικό για να δεις όντως πόσο πολύ σου αρέσει κάποιο άρωμα.
Αν και όταν ξυπνήσεις το πρωί θέλεις να το φορέσεις αυτό είναι μια πολύ καλή ένδειξη ότι μπορεί να γίνει το άρωμα-υπογραφή σου!
Oι κατάλληλες νότες: Νότες ξύλου ή εσπεριδοειδών; Ποια είναι αυτά τα συστατικά που θέλεις να έχει το άρωμα σου; Τώρα για την άνοιξη τα εσπεριδοειδή είναι μια πολύ καλή λύση και σε γεμίζουν θετική ενέργεια και αισιοδοξία.
Οι ξύλινες νότες και εκείνες με άρωμα φουντουκιού, βανίλιας είναι ιδανικές για πιο φθινοπωρινές επιλογές ενώ το καλοκαίρι η βανίλια μπλεγμένη με εξωτικά λουλούδια αφήνει μια πιο δροσερή μυρωδιά.
Πηγή: womenonly.gr