Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018

Για την Ελληνική Ένωση Φίλων της Μαδαγασκάρης

Manahoana αγαπητά μέλη και φίλοι της Ένωσής μας,
Την Κυριακή 18 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Ε.Ε.ΦΙ.Μ. «Ταξιδεύοντας στη ΜΑΔΑΓΑΣΚΑΡΗ», στο καφέ «Μύρτιλλο». Μέλη και φίλοι της Ε.Ε.ΦΙ.Μ. και της Μαδαγασκάρης έδωσαν το παρόν σε μια ζεστή και φιλόξενη βραδιά.
        Σας ευχαριστούμε που ήλθατε να “ταξιδέψουμε” στην υπέροχη και μοναδική Μαδαγασκάρη! Ένα νησί πολυπολιτισμικό, μια ήπειρος από μόνη της, με φοβερά χρώματα, αρώματα και ένα γέλιο εγκάρδιο και γνήσιο. Ένας πλανήτης ξεχωριστός στο γήινο περιβάλλον που μας περιβάλλει έχοντας ένα δικό του ρολόι να κυλάει το χρόνο (mora-mora)!
Το Δ. Σ της Ε.Ε.ΦΙ.Μ. αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια όλους όσους συνέβαλλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης. Το συντονισμό είχε ο Jean-Daddah Andrianirina. Το καλωσόρισμα «Tonga Soa» έγινε από τον Αλέξανδρο Βασιλάκο.
Ευχαριστούμε θερμά την κα Αλεξία Ορφανού που μας διηγήθηκε το παραμύθι των Δύο Μάγων, της φυλής Sakalava Μαδαγασκάρης. Ευχαριστούμε επίσης, για τις φωτογραφίες τους και το μοίρασμα εμπειριών μέσα από τη περιγραφή τους, τον Γιάννη Καμάρα στο «Tana Rocks», τον Παναγιώτη Μπότη στο «Αναζητώντας τους Λεμούριους», τον Χρήστο Νικολάου στο «People» και την Καλλιρρόη Γκόνη στην «Επιστροφή στη Μαδαγασκάρη».
Κλείνοντας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους εργαζόμενους του «Μύρτιλλο» για τα εδέσματα τα οποία ετοίμασαν.
Για την Ελληνική Ένωση Φίλων της Μαδαγασκάρης