Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας με δεκαέξι θέματα στην ημερήσια διάταξη

Υπό την προεδρία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Πέτρου Σερίδη πραγματοποιήθηκε, τη Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018, συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας με δεκαέξι θέματα στην ημερήσια διάταξη.
Τα θέματα ημερήσιας διάταξης είναι:
«Έγκριση πρωτοκόλλων οριστικής παραλαβής υπηρεσιών σύμφωνα με το άρθρο 219 του Ν. 4412/2016», με εισηγητή τον κ. Κωνσταντίνο Τριανταφυλλίδη, Αντιδήμαρχο Φλώρινας, σύμφωνα με τη σχετική εισήγηση της κ. Άννας Βογδάνη-Δημητρίου, Προϊσταμένης Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών Δήμου Φλώρινας.
«Στολισμός της εξέδρας των Επιταφίων και ηχητική κάλυψη την ημέρα της Μεγάλης Παρασκευής», με εισηγητή τον κ. Χρήστο Μπαρδάκα, Αντιδήμαρχο Φλώρινας.
«Παράθεση γεύματος σε απόρους πολίτες και οικογένειες με την ευκαιρία των εορτών του Πάσχα 2018», με εισηγητή τον κ. Χρήστο Μπαρδάκα, Αντιδήμαρχο Φλώρινας.
«Επισκέψεις του κ. Δημάρχου σε ιδρύματα του Δήμου Φλώρινας ενόψει των εορτών του Πάσχα 2018», με εισηγητή τον κ. Χρήστο Μπαρδάκα, Αντιδήμαρχο Φλώρινας.
«Συμμετοχή αντιπροσωπείας του Δήμου Φλώρινας στις εκδηλώσεις εορτασμού του Δήμου Levashogo της Αγίας Πετρούπολης Ρωσίας», με εισηγητή τον κ. Χρήστο Μπαρδάκα, Αντιδήμαρχο Φλώρινας.
«Συνδιοργάνωση ημερίδας με το Σωματείο Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών ¨ΛΥΓΚΗΣΤΕΣ¨, την Κυριακή 1 Απριλίου 2018», με εισηγητή τον κ. Χρήστο Μπαρδάκα, Αντιδήμαρχο Φλώρινας.
«Πανηγυρικός εορτασμός της Ζωοδόχου Πηγής στις 13 Απριλίου 2018 στην Τ.Κ. Σκοπιάς Δήμου Φλώρινας», με εισηγητή τον κ. Χρήστο Μπαρδάκα, Αντιδήμαρχο Φλώρινας.
«Επιχορήγηση του Πολιτιστικού Μορφωτικού Αθλητικού Συλλόγου Σκοπιάς ¨ΑΜΥΝΤΑΣ¨ για την πραγματοποίηση λατρευτικών - θρησκευτικών εκδηλώσεων στην Τ.Κ. Σκοπιάς Δήμου Φλώρινας», με εισηγητή τον κ. Χρήστο Μπαρδάκα, Αντιδήμαρχο Φλώρινας.
«Καθορισμός ωραρίου λειτουργίας του Τμήματος Αποκομιδής Απορριμμάτων Ανακυκλώσιμων Υλικών, Καθαρισμού Κοινόχρηστων Χώρων Δήμου Φλώρινας (σχετ. η υπ΄ αριθμ. 11/2018 απόφαση Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Δήμου Φλώρινας)», με εισηγητή τον κ. Χρήστο Μπαρδάκα, Αντιδήμαρχο Φλώρινας.
«Καθορισμός ωραρίου 24ωρης απασχόλησης στο πλαίσιο λήψης αναγκαίων προληπτικών και κατασταλτικών μέτρων κατά των χιονοπτώσεων για το έτος 2018 (σχετ. η υπ΄ αριθμ. 8/2018 απόφαση Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Δήμου Φλώρινας)», με εισηγητή τον κ.  Χρήστο Μπαρδάκα, Αντιδήμαρχο Φλώρινας.
«Τροποποίηση του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου οικισμού Αμμοχωρίου, Δήμου Φλώρινας, νομού Φλώρινας στα ΟΤ 6β, 6γ, και 18 για τον καθορισμό κοινόχρηστων και κοινωφελών χώρων και τη διόρθωση των συντεταγμένων των ΟΤ 6α, 6β και 6γ (σχετ. η υπ΄ αριθμ. 9/2018 απόφαση Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Δήμου Φλώρινας)», με εισηγητή τον κ. Χρήστο Μπαρδάκα, Αντιδήμαρχο Φλώρινας.
«Τροποποίηση και τοπική επέκταση του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου πόλεως Φλώρινας, Δήμου Φλώρινας, νομού Φλώρινας στο χώρο του Νοσοκομείου (σχετ. η υπ΄ αριθμ. 10/2018 απόφαση Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Δήμου Φλώρινας)», με εισηγητή τον κ. Χρήστο Μπαρδάκα, Αντιδήμαρχο Φλώρινας.
«Γνωμοδότηση σε θέματα κυκλοφοριακών ρυθμίσεων (σχετ. η υπ΄ αριθμ. 14/2018 απόφαση Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Δήμου Φλώρινας)», με εισηγητή τον κ. Χρήστο Μπαρδάκα, Αντιδήμαρχο Φλώρινας.
«Σύμφωνη γνώμη ή μη για εκμίσθωση των υπ΄ αριθμ. 30, 31 και 55 καταστημάτων της Δημοτικής Αγοράς Φλώρινας (σχετ. η υπ΄ αριθμ. 13/2018 απόφαση Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Δήμου Φλώρινας)», με εισηγητή τον κ. Χρήστο Μπαρδάκα, Αντιδήμαρχο Φλώρινας.
Γνωμοδότηση σε θέματα αρίθμησης ιδιοκτησιών επί των οδών στην Δημοτική Κοινότητα Φλώρινας (σχετ. η υπ΄ αριθμ. 12/2018 απόφαση Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Δήμου Φλώρινας)», με εισηγητή τον κ. Χρήστο Μπαρδάκα, Αντιδήμαρχο Φλώρινας.
«Ορισμός επιτροπής οριστικής παραλαβής του έργου ¨ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΡΓΟ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ  ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ¨», με εισηγητή τον κ. Νικόλαο Δούμτση, Αντιδήμαρχο Φλώρινας, σύμφωνα με τη σχετική εισήγηση του κ. Δημήτριου Παπαναστασίου, Προϊσταμένου Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Φλώρινας.
Τα παραπάνω θέματα ψηφίστηκαν ομόφωνα.