Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017

Αλήθειες που δεν παραδέχεται ποτέ ένας άντρας

Οι γυναίκες ως συνήθως είναι πιο εξωστρεφείς απ' ότι οι άντρες, και μοιράζονται χωρίς αναστολές με τον σύντροφό τους, τα συναισθήματα και τις σκέψεις τους. Ωστόσο, δεν συμβαίνει το ίδιο με του άντρες. Πιο κάτω, συγκεντρώσαμε αλήθειες τις οποίες δεν πρόκειται ποτέ να αποκαλύψει ένας άντρας σε μια γυναίκα.
-Του αρέσουν κάποιες αγαπημένες σας συνήθειες
Αυτές οι συνήθειες μπορεί να περιλαμβάνουν τις αγαπημένες σας σειρές, τις οποίες το πιο πιθανόν να έχει κολλήσει και αυτός. τα κοκτέιλ που λατρεύετε να πίνετε με όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ, όπως ομπρελίτσες και τα φρεσκοπλυμένα του ρούχα με την μυρωδιά του μαλακτικού που εσείς έχετε διαλέξει. Μπορεί να μην το δείχνει, αλλά βαθιά μέσα του, όλα αυτά τα γουστάρει, αλλά η τεστοστερόνη του δεν θα του επιτρέψει ποτέ να το... μαρτυρήσει.
-Του αρέσει πολύ το σόλο σεξ
Μπορεί να λατρεύει το σεξ μαζί σας, αλλά δεν αποχωρίζεται εύκολα τις μοναχικές στιγμές με το εγώ του, όταν εσείς είστε απούσα.
-Είναι πολύ εγωιστής και παρτάκιας μερικές φορές
Αν σας κατηγορεί συχνά ότι παίρνετε πρωτοβουλίες και κανονίζετε εξόδους με φίλες η κανονίζετε κάτι για εκείνος χωρίς να του το πείτε, μην νοιώθετε καθόλου τύψεις αν σας χαρακτηρίζει εγωίστρια.  Να ξέρετε πως και εκείνος φέρεται εγωιστικά και θα σας κάνει να νιώθετε τύψεις χωρίς να το καταλάβετε. Πολύ απλά, εκείνος κανονίζει να βγει με τους κολλητούς του όταν εσείς θα είστε στο ραντεβού για μανικιούρ και γενικώς θα κάνει εκείνα που θέλει όταν θα ξέρει πως εσείς είστε απασχολημένη.
-Έχει κι αυτός τις ανασφάλειές του
Όχι, δεν είστε μόνες κορίτσια.  Κι αυτός τρέμει τον καθρέφτη και αυτός ρουφά την κοιλίτσα του και αυτός έχει τα θεματάκια του με την εμφάνισή του. Για παράδειγμα, τρέμει τις τρίχες που βρίσκει στο μαξιλάρι του και την κοιλιά του που δεν μοιάζει με τα six packs όλων εκείνων που βλέπει στις παραλίες ή στα περιοδικά. Βέβαια δεν θα τα ξεστομίσει ποτέ, επειδή ξέρει πως αν τα πει θα χαλάσει ακόμα περισσότερο η εικόνα του και η αυτοπεποίθησή του, κάτι που δυστυχώς οι γυναίκες δεν κάνουν.
-Η αλλαγή ρόλων τον βολεύει
Ξέρει τι θα πει να είσαι ο άντρας της παρέας και τι πρέπει να κάνει, αλλά δεν τον χαλάσει καθόλου να τον κεράσετε εσείς για αλλαγή ή να τον προσεγγίσετε εσείς πρώτη για να τον φιλήσετε ή για να κάνετε σεξ.  Κάποιες φορές, λοιπόν, του αρέσει να είναι το θήραμα και όχι ο κυνηγός.
Πηγή: womenonly.gr