Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

Οι περισσότεροι άντρες δεν ξέρουν τα βασικά για τις συντρόφους τους με αποτέλεσμα να δίνουθν συνεχώς λαβές για καβγαδάκια.

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα που διεξήχθη από γνωστή αλυσίδα καλλυντικών στη Μεγάλη Βρετανία το 39% των ανδρών δεν έχει ιδέα τι νούμερο σουτιέν φοράει η σύντροφός τους ενώ ένα 23% δε γνωρίζει τι νούμερο φοράει στα ρούχα! Μάλιστα, ένα 12% δε γνωρίζει καν την ημερομηνία γενεθλίων της!
Σύμφωνα με την ίδια έρευνα το 34% των ανδρών δε γνωρίζει ποιο είναι το αγαπημένο άρωμα των φιλενάδων τους και το 24% δεν ξέρει από ποιο μαγαζί προτιμά να αγοράζει ρούχα.
Ποσοστό 11% των ανδρών δεν ξέρει ποιο είναι το φυσικό χρώμα μαλλιών της συντρόφου τους και 10% παραδέχονται ότι δεν ξέρουν με τι ακριβώς ασχολούνται στη ζωή τους!
Η συγκεκριμένη έρευνα αποκάλυψε ότι το 40% των ζευγαριών δεν καταφέρνει να… στεριώσει γιατί ο άνδρας είχε ξεχάσει –ή δεν ρώτησε καν- κάτι από τα παραπάνω. Με αποτέλεσμα ένα 12% των γυναικών να έχει αναγκαστεί να αλλάξει το δώρο που της έκανε ο σύντροφός της, επειδή εκείνοι δεν είχαν ασχοληθεί ιδιαίτερα με το ζήτημα!
Οτιδήποτε περιλαμβάνει ημερομηνία… προκαλεί πονοκέφαλο στους άντρες, με το ένα τρίτο αυτών να παραδέχεται ότι δυσκολεύεται πολύ να θυμηθεί την ημέρα που γνώρισε τη σύζυγο ή σύντροφό του!
Το 20% των αντρών δεν ξέρει το όνομα της κολλητής της συντρόφου του, ενώ το ίδιο ποσοστό των αντρών δεν γνωρίζει αν η σύντροφός του έχει κάποια αλλεργία.
Στον αντίποδα τα τρία τέταρτα αυτών είναι σίγουροι ότι η σύντροφός τους ξέρει τα πάντα γι’ αυτούς!
ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ,ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ :