Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

«Το Χάλκινο στην Ομάδα του Ξίφους Ασκήσεως»

Ολοκλήρωσαν την παρουσία τους στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα οι Άνδρες και οι Γυναίκες για το 2017, μια ομολογουμένως πολύ επιτυχημένη, πολύ ελπιδοφόρα αλλά και πολύ δύσκολη χρονιά με την κατάκτηση της 3ης θέσης στο ομαδικό των Ανδρών.

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών, που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ, ο ΟΞΙΦ συμμετείχε με 10 μελή αποστολή και παρά την απουσία της Μαρίας Παπαδοπούλου από την Γερμανία «έπιασε» τους στόχους της.
Στο ομαδικό οι Ηλιάδης Ι., Ηλιάδης Δ., Δούδος Δ. και Τσιτσιρίδης Ι. κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο και τα κορίτσια Γεροσίδερη Π., Καφάση Α. και Απιδοπούλου Α. την 4η!
Στα ατομικά ξεχώρισαν η Γεροσίδερη (9η), η Καφάση (13η) και στους Άνδρες οι Δούδος (11ος), Ηλιάδης Ι. (13ος) και Κωστέντσης (14ος).
Ο Κύκλος των Πρωταθλημάτων και μαζί η Πρώτη Θέση στην Γενική Κατάταξη της ΕΟΞ «κλείνει» το επόμενο σ/κ 6-7 Μαΐου στην Αθήνα με το Ξίφος Μονομαχίας.
Ο ΟΞΙΦ και το Πρόγραμμα Stand & Fence είχε την Τιμή να συνεργαστεί με τα Εκπαιδευτήρια Κωστέας – Γείτονας και τον Δήμο Μαραθώνα στο πραγματικά πολύ επιτυχημένο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Σπάθης -14 το περασμένο σ/κ. Το ΔΣ του ΟΞΙΦ οφείλει να ευχαριστήσει δημόσια τον κ. Νικόλαο Ψύχα, την Διοίκηση των Εκπαιδευτηρίων Κωστέα – Γείτονα και τον Δήμαρχο Μαραθώνα κ. Ηλία Ψινάκη για την μοναδική εμπειρία και συνεργασία.
Από το Δ.Σ.