Τρίτη 25 Απριλίου 2017

8 τρόποι για να ξυπνάς υπέροχη κάθε πρωί!

Σε όλες μας έχει τύχει να ξυπνάμε το πρωί και να μην δείχνουμε στα καλύτερά μας.
Μαύροι κύκλοι, μαλλιά που δεν στρώνουν και πρησμένο πρόσωπο αρκούν για να μας χαλάσουν το κέφι πριν ακόμη βγούμε από την πόρτα. Ποιος είπε όμως ότι δεν μπορούμε να ξυπνάμε και να δείχνουμε υπέροχες; Οι παρακάτω τρόποι θα μας βοηθήσουν να το επιτύχουμε!
1. Άλλαξε τις συνήθειες του ύπνου σου
Άσχημα τα νέα για όσες κοιμούνται μπρούμυτα. Το πρόσωπο πιέζεται από το κεφάλι και μάλιστα οι δερματολόγοι μπορούν να καταλάβουν από ποια μεριά κοιμάσαι, από τις ρυτίδες στο πρόσωπό σου. Αν δεν μπορείς με τίποτα να αλλάξεις στάση, κοιμήσου με ένα μαξιλάρι σώματος ώστε να μην πιέζεται υπερβολικά το πρόσωπό σου. Για τους τυχερούς που κοιμούνται ανάσκελα, ένα επιπλέον μαξιλάρι κάτω από το κεφάλι θα τους βοηθήσει να ξυπνούν χωρίς πρήξιμο, αφού η βαρύτητα βοηθά τους λεμφαδένες και τη ροή του αίματος.
2. Λεύκανε τα δόντια σου
Κυκλοφορούν αρκετά προϊόντα στην αγορά που υπόσχονται λεύκανση των δοντιών. Ζήτα τη συμβουλή του οδοντιάτρου σου και ξύπνα με αστραφτερό χαμόγελο.
3. Ενυδάτωσε τα πόδια σου
Τι καλύτερο από το να κοιμάσαι με ζεστές κάλσες τον χειμώνα; Βάλε στα πέλματά σου μια γερή δόση ενυδατικής κρέμας ή -ακόμα καλύτερα- βαζελίνης και στη συνέχεια φόρεσε ένα ζευγάρι άνετες κάλτσες. Θα ξυπνήσεις με πόδια τόσο μαλακά σαν να έχεις κάνει πεντικιούρ. Αν κοιμάσαι βαθιά, μπορείς να απλώσεις κρέμα στα χέρια σου και να φορέσεις γάντια. Θα σου φανεί λίγο αστείο στην αρχή, αλλά το αποτέλεσμα θα σε αποζημιώσει.
4. Πρόσθεσε όγκο
Μαζεύοντας τα μαλλιά σε μία χαλαρή κοτσίδα όταν κοιμάσαι, θα σου δώσει έξτρα όγκο το πρωί. Πρόσεχε όμως να χρησιμοποιήσεις ένα μαλακό λαστιχάκι ώστε να αποφύγεις το σπάσιμο στην τρίχα.
5. Φρόντισε τα μαλλιά σου όσο κοιμάσαι
Μία φορά την εβδομάδα φρόντισε ακόμη περισσότερο τα μαλλιά σου. Άπλωσε μία ενυδατική μάσκα ή μαλακτική κρέμα. Στο εμπόριο θα βρεις ειδικά προϊόντα με κερατίνη για αναδόμηση της τρίχας.
6. Κοιμήσου σε μετάξι
Οι μεταξωτές μαξιλαροθήκες θα μειώσουν το φριζάρισμα στα μαλλιά σου. Αν δεν θέλεις να ξοδευτείς, χρησιμοποίησε ένα μεταξωτό φουλάρι. Θα την κάνει τη δουλειά του!
7. Ενδυνάμωσε τις βλεφαρίδες σου
Το καστορέλαιο βοηθά τις βλεφαρίδες να δυναμώσουν και να γίνουν πιο πυκνές και λαμπερές. Άπλωσε λίγη ποσότητα και όνειρα γλυκά!
8. Φέρε το ελαιόλαδο στην κρεβατοκάμαρα
Το ελαιόλαδο δεν είναι απαραίτητο μόνο στην κουζίνα σου. Αν ψάχνεις εύκολες και ανέξοδες θεραπείες, ζέστανε λίγο ελαιόλαδο, άπλωσε το στα μαλλιά σου και τύλιξέ τα με μία μαλακή και ζεστή πετσέτα. Το πρωί λούσου κανονικά.

Πηγή: joytv