Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

Τρεις λόγοι που μπορεί να τον διώξουν μακριά σου

Και ναι δεν θα φταις εσύ αν γίνει. Οι άντρες είναι περίεργα πλάσματα.
Χωρίς να τους κάνεις κάτι πολλές φορές από φόβο και μόνο είναι ένα βήμα πριν την πόρτα, εκείνη η στιγμή είναι που πρέπει να τον ηρεμήσεις καθησυχάζοντας τους φόβους του για να συνεχίσετε να είστε μαζί. Σκέψου τις περισσότερες ιστορίες που έχεις μπλέξει, όλες ξεκίνησαν με τις καλύτερες προδιαγραφές και μετά ξαφνικά γίνεται ένα ΜΠΑΜ και εκείνος εξαφανίζεται. Το καλύτερο είναι ότι μπορεί εκείνος να σου μιλάει ώρες ατελείωτες για συγκατοίκηση, γάμο, παιδιά, οικογένεια και διακοπές και όταν πας εσύ να πεις κάτι για όλα αυτά, ο κύριος γίνεται καπνός και δεν φαίνεται στον ορίζοντα. Τι φοβάται λοιπόν ένας άντρας και απομακρύνεται από εσένα;
1. Φοβάται ότι θα δαπανήσει όλα τα χρήματά του
Ακούγεται τρομερό σωστά; Ίσως ναι, αλλά είναι αλήθεια. Οι άνδρες φοβούνται ότι μπορεί να ψάχνεις τον γαμπρό για να του «εξαφανίσεις όλα του τα χρήματα». Στην πραγματικότητα, χωρίς χρήματα δεν μπορούμε να παρέχουμε τίποτα στους αγαπημένους μας. Σε αυτή τη περίπτωση δοκίμασε να του δείξεις ότι νοιάζεσαι για εκείνον και όχι για το πορτοφόλι του. Σιγά -σιγά θα καταλάβει ότι νοιάζεσαι περισσότερο για την προσωπικότητα του και όχι για το ακριβό του αυτοκίνητο. Δοκίμασε να τον κεράσεις εσύ μια φορά και θα δεις ότι μπορεί να αλλάξει η συμπεριφορά του, σίγουρα πάντως θα εντυπωσιαστεί.
2. Φοβάται ότι θέλετε να τον πάρετε μακριά από φίλους του
Οι άνδρες αγαπούν τους φίλους τους!Αντίστοιχα και εσύ αγαπάς τις δικές σου φίλες και περνάς αρκετό ποιοτικό χρόνο μαζί τους όπως και εκείνος αντίστοιχα, ναι ακόμα και αν αυτό πρόκειται για μπάλα. Ειλικρινά, απομάκρυνε τη σκέψη από το μυαλό του ότι θα τους χάσει γιατί αυτή τη στιγμή ζει έναν εφιάλτη όπου εκείνος θα είναι κλεισμένος μέσα στο σπίτι και θα αλλάζει μονίμως πάνες ή θα κουρεύει το γκαζόν. Δοκίμασε να τον αφήσεις να βγει με τους φίλους του και για να είμαι ειλικρινής πρέπει να τον ενθαρρύνεις κιόλας να το κάνει. Με τον καιρό θα δεις ότι θα θέλει να περάσει περισσότερο χρόνο μαζί σου.
3. Φοβάται ότι δεν θα είναι σε θέση να «βλέπει» άλλες γυναίκες ποτέ ξανά
Και ξαφνικά όλος του ο κόσμος είσαι εσύ, δεν θα μπορεί να είναι με καμία άλλη και ειδικότερα όταν μπαίνει το «για πάντα» στη μέση τότε τα διαλύει όλα και αρχίζει να πανικοβάλλεται. Τι να κάνεις για αυτή την περίπτωση; Μα φυσικά να επιθυμεί το σεξ μόνο μαζί σου. Μπορείς να τον εκπλήξεις με κάτι καινούριο και διαφορετικό και κάπως έτσι ο φόβος του για τη δέσμευση θα είναι παρελθόν.

Πηγή agapimono.gr