Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΖ ΓΙΑ Α2 ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ

Ολοκληρώθηκε το Πρωτάθλημα Αντρών της Β΄ Εθνικής Β. Ελλάδος με τις ΣΑΡΙΣΕΣ να τερματίζουν στην προνομιούχα 2η θέση που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου για την Α2 Εθνική Κατηγορία.
Το Σάββατο 18/3/2017 στη Θεσσαλονίκη έγιναν οι 3 τελευταίες αγωνιστικές του πολύ ανταγωνιστικού πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής Β. Ελλάδας. Οι ΣΑΡΙΣΕΣ επικράτησαν της Καβάλας 4-2, του Φάρου Αλεξ/πολης 4-1 και του Απόλλωνα Βόλου 4-0 α.α. Έτσι, έκλεισαν νικηφόρα μία καταπληκτική χρονιά.
Στο Πρωτάθλημα αυτό, που για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκε αγωνίστηκαν οι 10 καλύτερες ομάδας της Β. Ελλάδας. Ανάμεσα σε αυτές και οι ΣΑΡΙΣΕΣ Φλώρινας. Η ομάδα μας στηριζόμενη φέτος στους Ανδρέα Μίντση, Δημήτρη Σταθουλόπουλο, Liviu Predoaica και Ιωάννη Κατσαντώνη υπήρξε πολύ ανταγωνιστική, ηττήθηκε μόνο από τη ΧΑΝΘ και κατέκτησε τη 2η θέση. Πρωταθλήτρια ανακηρύχθηκε η ΧΑΝΘ, ενώ υποβιβάστηκαν στο Α΄ Τοπικό ο Φάρος Αλεξ/πολης, ο ΑΣΕΑ Δράμας και ο Απόλλων Βόλου.
Αν και ο αρχικός στόχος δεν ήταν τα μπαράζ και η άνοδος οι αθλητές μας έκαναν την υπέρβαση και σε 2 εβδομάδες θα κληθούν να παίξουν στην Αθήνα αγώνες μπαράζ αντιμετωπίζοντας ομάδες από την Αθήνα και την υπόλοιπη Ελλάδα, που θα διεκδικήσουν τις 2 θέσεις ανόδου για την Α2.
Ευχόμαστε στην ομάδα μας ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Β΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ
1
ΧΑΝΘ
32
2
ΣΑΡΙΣΕΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
28
3
ΑΣΕΑ ΚΑΒΑΛΑΣ
24
4
ΕΧΕΔΩΡΟΣ ΣΙΝΔΟΥ
24
5
ΝΕΜΕΣΙΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
23
6
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ
23
7
ΟΕΑ ΕΔΕΣΣΑΣ
19
8
ΦΑΡΟΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ
19
9
ΑΣΕΑ ΔΡΑΜΑΣ
18
10
ΑΠΟΛΛΩΝ ΒΟΛΟΥ
0