Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

Έκοψε τη βασιλόπιτά του ο συνδυασμός «Αναπτυξιακή Πορεία» του Γιάννη Βοσκόπουλου!

Στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου «Veltsi» έκοψε τη βασιλόπιτά του ο συνδυασμός «Αναπτυξιακή Πορεία» του Δημάρχου Φλώρινας, Γιάννη Βοσκόπουλου, το βράδυ της Δευτέρας, 20 Φεβρουαρίου 2017.
Παρόντες στην κοπή της βασιλόπιτας ήταν η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας Όλγα Μούσιου Μυλωνά, οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Φλώρινας Τάκης Λουκάς,  Νίκος Αλεξιάδης, Άρης Αριστείδου, Δημήτρης Θεοφανίδης, και Άκης Τσορμπάρης, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΦ, Αντώνης Ζαέκης, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Φλώρινας, Νίκος Ευαγγέλου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Συνδυασμού «Αναπτυξιακή Πορεία», Σύμβουλοι της Δημοτικής Κοινότητας Φλώρινας, Πρόεδροι και Εκπρόσωποι των Τοπικών Κοινοτήτων, μέλη των τοπικών συμβουλίων, υποψήφιοι του Συνδυασμού, καθώς και φίλοι αυτού.
Ο κ. Βοσκόπουλος, καλωσόρισε τους παρευρισκομένους και τους ευχαρίστησε για τους αγώνες που έχουν δώσει από κοινού και συνεχίζουν να δίνουν μαζί, καθώς και για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό του.
Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στις οικονομικές δυσκολίες τις οποίες αντιμετωπίζει ο Δήμος Φλώρινας, που παρόλα αυτά παραμένει ένας Δήμος χωρίς χρέη. Αναφέρθηκε, επίσης, και στα έργα τα οποία εκτελούνται στον Δήμο, στα Ευρωπαϊκά προγράμματα τα οποία αξιοποιούνται, καθώς και στον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Δημοτικής αρχής για την εκτέλεση νέων έργων.
Σχετικά με το έργο της τηλεθέρμανσης της Μελίτης, είπε ότι το συγκεκριμένο έργο είναι εξαρτώμενο από την τηλεθέρμανση της Φλώρινας, η οποία προχωράει κανονικά και με την ολοκλήρωσή της θα μπορέσει να ξεκινήσει και το έργο της Μελίτης.
Στη συνέχεια τον λόγο πήραν η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας, οι κ.κ. Αντιδήμαρχοι και ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης, οι οποίοι μίλησαν για την εξαιρετική συνεργασία που υπάρχει μεταξύ των μελών του συνδυασμού, καθώς και για το όραμα της παρούσας Δημοτικής Αρχής.
Ακολούθησαν οι τοποθετήσεις των παρευρισκόμενων, οι οποίοι αναφέρθηκαν σε προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζουν οι Τοπικές Κοινότητες, σε βελτιωτικές προτάσεις της λειτουργίας της Δημοτικής Αρχής, καθώς και στην αγαστή συνεργασία τους με τον Δήμο και τον Δήμαρχο προσωπικά. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την κοπή της βασιλόπιτας και την ανταλλαγή ευχών για ευτυχία και πρόοδο μεταξύ των μελών και των φίλων του Συνδυασμού «Αναπτυξιακή Πορεία».