Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

Κοπή βασιλόπιτας και ολοκλήρωση της τρίτης δράσης του προγράμματος για παιδιά από τον Σ.Ο.Χ.

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία την Κυριακή 19/2 στις 12:00 στο Χιονοδρομικό Κέντρο Βίγλας Πισοδερίου η τρίτη δράση του εισαγωγικού προγράμματος χιονοδρομίας για παιδιά προσχολικής ηλικίας. Παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες αρκετά παιδιά προσχολικής ηλικίας ήρθαν στο Χιονοδρομικό με τους γονείς τους.

Η συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι δωρεάν και εντάσσεται στην καμπάνια διάδοσης της Χιονοδρομίας της Διεθνούς Ομοσπονδίας Χιονοδρομίας (FIS).
Με την επίβλεψη της ομάδας προπονητών της ακαδημίας αλπικού σκι και δρόμων αντοχής του Σ.Ο.Χ. Φλώρινας, Μπογδάνη Βασιλείου, Παπακοσμά Βηθλεέμ, Τσούλη Στυλιανού και Στακινού Μαρίας στήθηκε ένα  ειδικό πρόγραμμα ασκήσεων εκμάθησης και παιχνιδιών στο χιόνι. Δύο σταθμοί εκμάθησης και παιχνιδιών περιέλαβαν εισαγωγικές ασκήσεις για την εκμάθηση αλπικού σκι και σκι δρόμων αντοχής.
Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος Snowkidz και της προπόνησης των αγωνιστικών ομάδων και της Ακαδημίας, πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας του Σ.Ο.Χ. στον όροφο του Chalet TOTTIS. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε οικογενειακό, ζεστό κλίμα και ήταν παρόντες, σύσσωμο το Δ.Σ. του συλλόγου, οι αθλητές, οι προπονητές και οι γονείς των παιδιών που βρέθηκαν στο χιονοδρομικό.
Το Δ.Σ. του Σ.Ο.Χ. Φλώρινας εύχεται σε όλους μικρούς και μεγάλους υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και κάθε επιτυχία για το νέο έτος 2017.