Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

Οι μανούλες νιώθουν ευτυχισμένες με απλά πράγματα!

Μπορεί να γίνονται χίλια κομμάτια για το παιδί και το σύντροφό τους, να βάζουν σε δεύτερη μοίρα τα θέλω και τις ανάγκες τους, όμως και πάλι οι μανούλες βιώνουν την ευτυχία με απλά πράγματα…
Οι μανούλες νιώθουν ευτυχισμένες όταν… δουν το χαμόγελο του παιδιού τους «ζωγραφισμένο» στο προσωπάκι τους, ακόμα κι αν δεν ξέρουν το λόγο.
Οι μανούλες νιώθουν ευτυχισμένες όταν… ο σύντροφός τους αναγνωρίζει έμπρακτα τους κόπους και τις θυσίες τους για το παιδί και φροντίζει να τις βοηθάει όπου χρειαστεί.
Οι μανούλες νιώθουν ευτυχισμένες όταν… ακούνε από φίλους και γνωστούς πόσο ήσυχο και βολικό είναι το παιδί τους όταν συνυπάρχει με άλλα παιδάκια. 
Οι μανούλες νιώθουν ευτυχισμένες όταν… ο σύντροφός τους καταλαβαίνει την κούραση που βιώνουν σε καθημερινή βάση και δείχνει σπουδή για να γεμίζουν τις μπαταρίες τους σωματικά και ψυχολογικά.
Οι μανούλες νιώθουν ευτυχισμένες όταν… ο σύντροφός τους δείχνει πόσο τυχερός νιώθει για το γεγονός ότι είναι η μητέρα των παιδιών του και βέβαια είναι η καλύτερη!
Οι μανούλες νιώθουν ευτυχισμένες όταν… τους δίνετε να καταλάβουν ότι είναι το ίδιο ποθητές σε σχέση με την προ εγκυμοσύνης περίοδο.
Οι μανούλες νιώθουν ευτυχισμένες όταν… βλέπουν ότι το παιδί τους μεγαλώνει σωστά, παρέχοντάς του ό,τι έχει ανάγκη.
Οι μανούλες νιώθουν ευτυχισμένες όταν… εισπράττουν την αγάπη των παιδιών τους με μια αγκαλιά, με ένα φιλί.
Πηγή: www.altsantiri.gr