Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

Sex Tips: 3 απλοί (και εγγυημένοι) τρόποι να κάνεις το σεξ πιο απολαυστικό!

Μικρά μυστικά που θα απογειώσουν τις αποδόσεις σου στο κρεβάτι…
Οι ειδικοί βγάζουν τα συμπεράσματά τους μέσα από έρευνες και εμείς σου παρουσιάζουμε τα πιο καυτά δεδομένα που μάθαμε γύρω από το σεξ:

#1 Η Πέμπτη είναι η καλύτερη μέρα:
Σύμφωνα με έρευνα του London School of Economics το πρωί της Πέμπτης είναι η καλύτερη ώρα και μέρα για να κάνεις σεξ, αφού στους εθελοντές της έρευνας παρατηρήθηκαν αυξημένα επίπεδα κορτιζόλης τη συγκεκριμένη στιγμή της εβδομάδας.
#2 Γιασεμί και Ylang- Ylang:
Τα συγκεκριμένα αιθέρια έλαια θα απογειώσουν τη δική σου λίμπιντο αλλά και του συντρόφου σου! Κάντε ο ένας στον άλλον ένα ηρεμιστικό και ταυτόχρονα αισθησιακό μασάζ για μια καυτή βραδιά! Το ylang-ylang πέρα από το υπέροχο άρωμά του είναι γνωστό και για τις αφροδισιακές του ιδιότητες.
#3 Μην ξεχνάς ποτέ τα προκαταρτικά:
Τα προκαταρτικά όχι μόνο προκαλούν πιο έντονη διέγερση και στους δύο αλλά μειώνουν και τις αναστολές. Μπορούν να γίνουν το πιο ευχάριστο παιχνίδι και να σας χαλαρώσουν από την ένταση της ημέρας ώστε να μπορέσετε να αφεθείτε και να απολαύσετε την ιδιαίτερη αυτή στιγμή με τον σύντροφό σας. Επιπλέον, όσο περισσότερο ασχοληθείτε με τα προκαταρτικά τόσο πιο εύκολο θα είναι για εσένα να έρθεις στην κορύφωση!
Πηγή faysbook.gr