Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

Τα 5 σημάδια ότι σας θέλει μόνο για το σεξ

Ένας άντρας αποκαλύπτει τα σημάδια! Κορίτσια, κρατήστε σημειώσεις!
Είναι μια σκέψη που περνάει από το μυαλό όλων των γυναικών όταν κάνουν μια νέα γνωριμία η οποία εξελίσσεται σε φλερτ. «Θέλει σχέση ή μόνο σεξ;» Υπάρχουν βέβαια και οι σχέσεις που είναι μόνο σεξουαλικές και στην πορεία υπάρχει η επιθυμία να εξελιχθούν σε κανονικές.
Πώς θα μπορέσετε να αποκρυπτογραφήσετε τα σημάδια; O Clin Capter, συντάκτης στο αμερικανικό περιοδικό Women’s Health, δίνει τις απαντήσεις!
Δεν σας συστήνει ποτέ στους φίλους του
Αν ήθελε πραγματικά να σας ενσωματώσει στη ζωή του, θα μπορούσε να κάνει την αρχή με τα τυπικά. 
Ποτέ δεν ρωτά για τους φίλους σας ή την οικογένειά σας ή τη δουλειά σας.
Στην ίδια λογική αν ένας άντρας θέλει απλά μια γυναίκα για σεξ, θα αποφύγει τα ρωτήσει οτιδήποτε αφορά τη ζωή της. Από τη στιγμή όμως που είναι έτοιμος για σχέση, οι λεπτομέρειες της προσωπικής σας ζωής ασφαλώς και τον ενδιαφέρουν.
Είναι πολύ απασχολημένος για να κάνει σχέδια.
Εσείς: «Θέλεις να κάνουμε κάτι μαζί αυτό το Σαββατοκύριακο."
Εκείνος: «Ναι, θα δούμε."
Εσείς: «Όχι! Σοβαρά τώρα θα μπορούσαμε να πάμε σινεμά να δούμε εκείνη την ταινία που σου έλεγα.»
Εκείνος: «Η αλήθεια είναι ότι βαριέμαι το σινεμά.»
Εσείς: «Τι θα έλεγες τότε να πάμε για φαγητό;»
Εκείνος: «Φυσικά, απλά αυτό το Σαββατοκύριακο μου είναι λίγο δύσκολο. Αν είναι το επόμενο.»
Δυστυχώς το Σαββατοκύριακο που θα μπορεί, μάλλον θα αργήσει να έρθει. Αλλά ακόμα κι αν έρθει κι εσείς δεν έχετε το σεξ στο μυαλό σας, να είστε σίγουρες ότι το έχει εκείνος.
Φροντίζει να μην ξεχάσετε τίποτα πριν φύγετε
Σας δίνει πάντα τα πράγματά σας πριν φύγετε. Ξεχάσατε το σουτιέν σας; Κανένα κραγιόν; Το πορτοφόλι σας; Το μαντήλι σας; Για να μην εμφανιστείτε ποτέ με μια έτοιμη δικαιολογία, εκείνος φροντίζει να σας θυμίζει οτιδήποτε μπορεί να ξεχάσετε σπίτι του. Αν πάλι εμφανιστείτε απροειδοποίητα, μην απορήσετε αν βρείτε κλειστή την πόρτα.
Δεν συμπαθεί τις συντρόφους των φίλων του
Η φίλη του Γιάννη είναι εντελώς ανώριμη. Και αυτή η κοπέλα με την οποία βγαίνει τώρα ο Φίλιππος συμπεριφέρεται λες και είναι 80 ετών. Βαριέται τα πάντα! Αν το εν λόγω πρόσωπο δεν λέει καμιά καλή κουβέντα για τις συντρόφους των φίλων του, τότε προφανώς δεν ενδιαφέρεται να συνάψει σχέση.
Δεν σας φτιάχνει ποτέ (ή δεν πάτε ποτέ για) πρωινό
Η αλήθεια είναι ότι τα πρωινά φέρνουν την οικειότητα σε ένα ζευγάρι. Τα πρησμένα μάτια, τα ατημέλητα μαλλιά, το αλειμμένο μακιγιάζ, είναι μια εικόνα του εαυτού σας που δεν θέλετε να δει κάποιος τυχαίος. Αν εκείνον τον ενδιαφέρετε πραγματικά, θα ήθελε να ξυπνήσετε μαζί το επόμενο πρωί. Αν πάλι όχι, το πιθανότερο είναι να αρπάζει ένα κουλούρι καθώς φεύγει από το σπίτι σας.
ΠΗΓΗ: baby.gr