Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

Εξιχνιάστηκε απάτη σε περιοχή της Κοζάνης

Σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία σε βάρος 31χρονου ημεδαπού για απάτη και κλοπή, ενώ για την ίδια υπόθεση αναζητείται η συνεργός του.
Εξιχνιάσθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης απάτη που διαπράχτηκε σε βάρος 91χρονου ημεδαπού στη Λευκόβρυση
Κοζάνης (σχετικό το από 13-05-2016 Δελτίο Τύπου) και σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία κατά 31χρονου ημεδαπού για τα αδικήματα της απάτης και της κλοπής.
Συγκεκριμένα, την 12-05-2016 το μεσημέρι, ο 91χρονος κατήγγειλε ότι την 10-05-2016 το πρωί δύο άγνωστα άτομα (ένας άνδρας και μια γυναίκα) προσέγγισαν το σπίτι του και με το πρόσχημα οφειλής του γιου του, τον έπεισαν να τους παραδώσει το χρηματικό ποσό των τετρακοσίων (400) ευρώ, ενώ στη συνέχεια με τη μέθοδο της απασχόλησης του αφαίρεσαν και το χρηματικό ποσό των τριών χιλιάδων εξακοσίων (3.600) ευρώ.
Ύστερα από επισταμένη αστυνομική έρευνα ταυτοποιήθηκε ως ένας εκ των δραστών ο 31χρονος, ενώ συνεχίζεται η προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Κοζάνης για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό της συνεργού του.
Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.