Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Τηλεθέρμανση Φλώρινας: «Το κοστούμι δεν είναι στενό, το φοράμε και προχωράμε»


Η καθυστέρηση της τηλεθέρμανσης δεν είναι ευθύνη της τοπικής αυτοδιοίκησης, είναι των κέντρων αποφάσεων της Αθήνας, «το κουστούμι δεν είναι στενό το φοράμε και προχωράμε» με καθυστέρηση δύο ή τριών ετών το πολύ!
Στις εγκαταστάσεις του Βιολογικού Καθαρισμού της ΔΕΥΑΦ την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα μ.μ.ε ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Ιωάννης Βοσκόπουλος, στην συνέντευξη έδωσαν παρόν ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανος Μπίρος,η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μυλωνά, η Διευθύντρια της ΔΕΥΑΦ κ. Αβραμοπούλου Ερμιόνη οι Αντιδήμαρχοι κ.κ Αριστείδου, Καραγκιοζίδης, Καρακόλης, Μπαρδάκας, ο πρόεδρος της τ.κ Φλώρινας κ. Μουρατίδης και εκπρόσωπος της ανάδοχου εταιρίας του έργου.
Ο Δήμαρχος  κ. Βοσκόπουλος έκανε αναφορά στην βοήθεια της περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, ακόμα περισσότερο στην μέχρι τώρα πορεία των εργασιών αλλά και τις μελλοντικές.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανος Μπίρος τόνισε την συμμετοχή της περιφέρειας ως προς την ολοκλήρωση της τηλεθέρμανσης, επίσης αναφέρθηκε  στον τομέα της συνεργασίας με τον Δήμο και την χαρακτήρισε εξαιρετική.
Ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Βοσκόπουλος τόνισε ότι: Το έργο δεν έχει κανένα πρόβλημα και προχωρά με μια μικρή καθυστέρηση λόγω της οικονομικής κατάστασης, τόνισε πως θα έχει ολοκληρωθεί το 2019, υπό την προϋπόθεση ότι η κυβέρνηση θα τηρεί τις υποχρεώσεις της και θα συνεχίζει κανονικά τις πληρωμές
Στο τέλος της συνέντευξης ακολούθησε ξενάγηση στους ανεγειρόμενους χώρους των κτιριακών εγκαταστάσεων της τηλεθέρμανσης.

Σπύρος Α. Ηλιάδης
Δημοσιογράφος.
Εκδότης ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ.
τ. Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος
TV ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ