Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

8 πράγματα που είναι (ασύγκριτα) πιο ωραία όταν είσαι ερωτευμένη

Όταν κάθε μέρα είναι σαν γιορτή.
Είναι αυτό που νιώθεις ότι ο κόσμος έχει ανακτήσει το ενδιαφέρον και τα χρώματά του του αποκλειστικά για σένα. Αυτό που έχεις μία αδιάκοπη περιέργεια για τη ζωή. Που όλα σου φαίνονται τόσο ρομαντικά που θέλεις να κάτσεις να γράψεις μία μπαλάντα. Που νιώθεις σαν να πρωταγωνιστείς καθημερινά σε ρομαντική ταινία. Που η ευτυχία μοιάζει πιθανή. Που σχεδόν μπορείς να ακούσεις τον εαυτό σου να ζει.
Αυτό είναι ο έρωτας.
Ένας διάττοντας αστέρας που περνάει και διαγράφει μία εκπληκτική τροχιά γύρω από τη ζωή σου (έγραψε και μετά εξέπνευσε από τον γλυκερό λυρισμό). Βλέπεις, όταν συνδυάζεις την ύπαρξή σου με ένα δεύτερο άτομο το οποίο σε απασχολεί με κάθε κύτταρο του σώματος και του μυαλού σου, μερικά πράγματα αποκτούν περισσότερο ενδιαφέρον, όπως
1. Να φτιάχνεις playlists για εκείνον
Το κάνεις για να δειξεις συναισθήματα που δυσκολεύεσαι να εκφράσεις με λόγια, αλλά όσο πιο ερωτευμένη είσαι, τόσο μεγαλύτερη είναι η πρόκληση. "Και σε ποια σειρά να τα βάλω;", "Μήπως αυτό το τραγούδι παραείναι συναισθηματικό;", "Με αυτό θα ήθελα να με φιλήσει", "Αυτό λες να το θεωρήσει πολύ παιδικό;", "Θα βάλω και χιπ χοπ που του αρέσει".
2. Το μαγείρεμα
To να σωτάρεις το κρεμμύδι, να ψιλοκόβεις λαχανικά και να ανακατεύεις το ζωμό λαχανικών παύει να είναι βαρετό, όταν το κάνεις με κάποιον που με το που σε αγγίζει ανατριχιάζεις.
Για την ακρίβεια, είναι σαν να παίζετε όλα τα παιχνίδια του λούνα παρκ μαζί. Εννοείται πως επιβάλλεται να λερωθείτε. Το πιο fun κομμάτι θα παραλείψετε;
3. Το να βλέπεις rom com
Με την κυνική σου πλευρά να είναι στο off μπορείς να να συγκινηθείς ακόμα περισσότερο με όλα τα ασυνάρτητα ή εντελώς μη ρεαλιστικά που συμβαίνουν στην ταινία γιατι αυτό που ζεις εσύ είναι ακόμα καλύτερο.
4. Τα ποστ στο Facebook ή το Instagram.
Γιατί ξέρεις ότι θα τα δει κι εκείνος, πράγμα που κάνει και το πιο απλό ποστ, πρόκληση.
5. Το σεξ
Εκείνος είναι σούπερ χοτ, εσύ δεν το(ν) χορταίνεις με τίποτα ενώ η φαντασία σας είναι τόσο εκτοξευμένη, που μπορείτε να φτιάξετε τη δική σας χώρα των θαυμάτων από την αρχή.
6. Τα μηνύματα
Απολαμβάνεις να ξαναδιαβάζεις τις συνομιλίες σας, αφού είναι μία θάλασσα από inside jokes, έξυπνες ατάκες και πολύ πετυχημένα "μαπουπαωκαιτασκεφτομαι" αστεία (μερικά είναι τόσο έξυπνα μάλιστα που μερικές φορές σε θαυμάζεις για το χιουμορ σου).
7. Το να συναντάς τυχαία τον πρώην σου (ναι, αυτόν που σε πλήγωσε)
Και. Να. Μην. Σε. Νοιάζει. Τι φοβερή δικαίωση να σε βλέπει πιο όμορφη, πιο λαμπερή και πιο αδιάφορη για εκείνον από ποτέ.
8. Το να διηγείσαι πως γνωριστήκατε
Γιατί τι καλύτερο από το να επιστρέφεις σε εκείνη τη μέρα που η ζωή σου άλλαξε προς το καλύτερο;

Πηγή cosmopolitan.gr