Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

Αναρωτιέσαι γιατί δε σε γουστάρει; Σου έχουμε 4 βασικούς λόγους

Έτσι είναι η ζωή δυστυχώς.
Οι ερωτήσεις και οι απορίες μιας γυναίκας δεν σταματούν ποτέ αλλιώς και η ζωή δεν θα είχε ενδιαφέρον! Σίγουρα ανήκεις κι εσύ στην κατηγορία που ρωτάς μονίμως τις φίλες σου γιατί δεν σε θέλει το αντικείμενο του πόθου σου, ούτε καν για σεξ λέμε, χωρίς φυσικά να περιμένεις απάντηση απλά έτσι για να το πεις και να βγει από μέσα σου! Η αλήθεια είναι βέβαια, ότι υπάρχουν πολλοί λόγοι που ένας άντρας μπορεί να μην σε θέλει ωστόσο αυτό που θα πρέπει να βάλεις καλά στο μυαλό σου, είναι ότι το θέμα δεν είναι προσωπικό!
Αντιλαμβανόμαστε την πίκρα σου κάθε φορά που τρως για βραδινό χυλόπιτα, αλλά σκέψου και το άλλο: Πώς είσαι τόσο σίγουρη ότι με τον άνθρωπο αυτό ταιριάζεις; Μήπως να το σκεφτείς και δεύτερη και τρίτη φορά; Όπως και να χει βέβαια, επειδή είμαστε γυναίκες και αγαπάμε τη γκρίνια, παρακάτω σου έχουμε κάποιους από τους πιο βασικούς λόγους για τους οποίους δεν ανταποκρίνεται στον αγνό και άδολο έρωτά σου!
1. Προσπαθείς πολύ σκληρά για να τον κατακτήσεις: Μπορεί οι καιροί να έχουν αλλάξει και μπορεί οι γυναίκες να μην είναι όπως παλιά που περίμεναν υπομονετικά τη στιγμή που θα παντρευτούν για να φύγουν από το σπίτι, αλλά ο άντρας είναι άντρας και θα είναι πάντα κυνηγός! Αν εσύ λοιπόν έχεις επιδοθεί σε ένα ανελέητο κυνηγητό, εμφανίζεσαι παντού μπροστά του και του την πέφτεις απροκάλυπτα, σε σημείο που να φοβάται μην τον... βιάσεις, ε τότε τι περιμένεις; Να γοητευτεί από την γλύκα και την τσαχπινιά σου; Είπαμε, οι άντρες θέλουν τις γυναίκες που παίρνουν πρωτοβουλίες, αλλά και η αλλαγή των ρόλων δεν είναι και το καλύτερό τους. Άσε δε που τον τρομάζεις με όλη αυτή τη λύσσα για να τον κατακτήσεις. Άφησέ τον λίγο στην ησυχία του και τότε ίσως και να μπορέσει να καταλάβει τι νιώθει για σένα. Γιατί αλλιώς τον βλέπουμε να μεταναστεύει σε άλλη χώρα! Μη σου πούμε και σε άλλη ήπειρο!
2. Δεν είσαι ο τύπος του: Μπορεί να είσαι σέξι, κούκλα και θεά, όποτε βγαίνεις για ποτό οι άντρες να κάνουν ουρά και φυσικά να συγκεντρώνεις τα βλέμματα θαυμασμού, αλλά πώς να το κάνουμε βρε κορίτσι μου, ό, τι κι αν κάνεις και όσο εντυπωσιακή κι αν γίνεις, δεν του αρέσεις, όχι γιατί είσαι άσχημη αλλά γιατί πολύ απλά δεν είσαι ο τύπος του! Πάρε παράδειγμα από τον ίδιο σου τον εαυτό. Στην μέχρι τώρα πορεία σου, δεν υπήρχε πάντα ένας συγκεκριμένος τύπος αντρών που σε γοήτευε; Ε κάτι τέτοιο πιθανόν να ισχύει και για εκείνον. Το γεγονός ότι έχει επικρατήσει η άποψη ότι ο άντρας είναι άντρας και είναι ικανός να κάνει σεξ με το οτιδήποτε προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες του, εν μέρει ισχύει αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα κάνει σχέση και θα κοιμάται στο ίδιο κρεβάτι με μία γυναίκα που δεν θέλει! Συνέχισε να φροντίζεις τον εαυτό σου και σύντομα κάποιος θα το εκτιμήσει. Το γεγονός ότι εκείνος δεν είναι σε θέση δεν σημαίνει ότι θα τα βάψεις και μαύρα!
3. Είναι ερωτευμένος με άλλη γυναίκα: Δεν είμαστε μόνο εμείς τα κορίτσια συναισθηματικά και ρομαντικά. Το ίδιο συμβαίνει και με μεγάλη μερίδα των αντρών! Πού ξέρεις λοιπόν, αν μάλιστα είναι και ευαισθητούλης, ότι δεν είναι ερωτευμένος με κάποια άλλη γυναίκα η οποία μάλιστα να του το παίζει και δύσκολη; Μη νομίζεις ότι στις μέρες μας δεν υπάρχουν πλέον οι ανεκπλήρωτοι έρωτες που αν μας ρωτάτε είναι και οι πιο δυνατοί. Μπορεί λοιπόν να είναι τόσο ερωτευμένος με τη γυναίκα αυτή, που να μην είναι σε θέση να κοιτάξει γύρω του και να δει ότι υπάρχουν ένα σωρό... κελεπούρια τα οποία μπορούν να τον κάνουν ευτυχισμένο. Μην αγχώνεσαι και αν η άλλη δεν έχει σκοπό να κάνει το οτιδήποτε μαζί του, πολύ σύντομα θα του περάσει. Αν εσύ φυσικά έχεις κάνει την απαραίτητη υπομονή, που δεν σου το συστήνουμε, αλλά εσύ ξέρεις καλύτερα!

Πηγή: www.queen.gr