Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

Ναι στην εθελοντική στρατολόγηση και των γυναικών, είπε ο Καμμένος

Στις προτεραιότητες του υπουργείου Εθνικής Άμυνας αναφέρθηκε ο Πάνος Καμμένος κατά τη διάρκεια των προγραμματικών δηλώσεων.
Στην ομιλία του ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων επανέλαβε την πρόταση του κόμματός του να καταργηθεί ο νόμος περί ευθύνης υπουργών, ενώ αναφερόμενος στα του υπουργείου ανέφερε μεταξύ άλλων: «για εμάς το μείζον ζήτημα είναι η ασφάλεια του Έλληνα πολίτη».

Ο κ. Καμμένος είπε μεταξύ άλλων ότι εξετάζεται η εθελοντική στράτευση των γυναικών, αναφέρθηκε στο ζήτημα της επανίδρυσης της ΜΟΜΑ, επανέλαβε ότι όλοι οι νεοσύλλεκτοι θα υπηρετούν το αρχικό διάστημα της θητείας τους στον Εβρο και τα νησιά και τόνισε χαρακτηριστικά: «επενδύουμε στην εξωστρέφεια των ενόπλων δυνάμεων».
Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας στο ζήτημα των εξοπλισμών και στις υποθέσεις που οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα. «Με τη συνεργασία των επιτελείων στείλαμε για πρώτη φορά στον εισαγγελέα διαφθοράς 19 υποθέσεις. Αντιλαμβάνεστε ότι συνέβαιναν σημεία και τέρατα που λέει και η λαϊκή ρήση», τόνισε χαρακτηριστικά.
Και πρόσθεσε: «Και οι 19 αυτές υποθέσεις έχουν προχωρήσει στα ακροατήρια, έχουν γίνει ήδη συλλήψεις, έχουν γίνει ανοίγματα λογαριασμών στην Ελλάδα και το εξωτερικό και εκείνοι που έχουν εμπλακεί οδηγούνται σύντομα στη δικαιοσύνη». Καταλήγοντας ο κ. Καμμένος υπογράμμισε: «αυτή η κυβέρνηση θα μείνει στην ιστορία ως η κυβέρνηση που άλλαξε την μεταπολίτευση».

ΠΗΓΗ: 7imeres.gr