Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

ΦΛΩΡΙΝΑ: Εκδήλωση για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940 του Δημοτικού Σχολείου Ιτέας

Ο Διευθυντής του 6/θέσιου Δημοτικού Σχολείου Ιτέας, κ. Κωνσταντίνος Μαραγγός, και οι Εκπαιδευτικοί του Σχολείου, με πρωτοβουλία και οργανωτική ευθύνη των εκπαιδευτικών, κ. Ελένης Μικροπούλου και κ. Δέσποινας Κύρκου, διοργάνωσαν τη Δευτέρα, 27-10-2014, και ώρα 08.30 ως 10.30 πμ., μια ξεχωριστή εορταστική εκδήλωση για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940, με εύστοχες θεατρικές παραστάσεις, τραγούδια επετειακά και απαγγελίες ποιημάτων.





Οι μικροί μαθητές με τον παλμό τους ενθουσίασαν τους γονείς, τους συμμαθητές τους και τους προσκεκλημένους που παρακολούθησαν με ενθουσιασμό τα δρώμενα των παιδιών. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε η Σχολική Σύμβουλος 1ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Φλώρινας, κ. Όλγα Μούσιου-Μυλωνά, η οποία εξέφρασε την ικανοποίησή της για την ποιότητα και την οργάνωση της εκδήλωσης.
Ευχαριστούμε θερμά τους συναδέλφους διοργανωτές της εκδήλωσης, τους μαθητές του Σχολείου μας και όλους τους προσκεκλημένους που παραβρέθηκαν και ευχόμαστε σε όλους του συμπολίτες μας ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ για την μεγάλη Εθνική Επέτειο της πατρίδας μας!
Ο Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Ιτέας
Κωνσταντίνος Μαραγγός