Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

ΦΛΩΡΙΝΑ: Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΣΑΡΙΣΩΝ

Με τον καθιερωμένο Αγιασμό ξεκίνησε και επίσημα η νέα αγωνιστική περίοδος των ΣΑΡΙΣΩΝ. Το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2015 στο 2ο Γυμνάσιο Φλώρινας συγκεντρώθηκαν αθλητές, προπονητές, γονείς και μέλη του συλλόγου και πραγματοποίησαν τον Αγιασμό με την ευχή η νέα χρονιά να είναι ευλογημένη και επιτυχημένη.

Μετά τον Αγιασμό μίλησε στους παρευρισκόμενους ο Πρόεδρος του συλλόγου κ. Λυγούρας Γιώργος, ο οποίος αναφέρθηκε στον τρόπο λειτουργίας της ομάδας και έθεσε τους στόχους για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Μετέφερε ακόμα τις ευχές του Δ.Σ. προς τα παιδιά για μία επιτυχημένη χρονιά. Κλείνοντας ευχαρίστησε όλους εκείνους που με τον τρόπο τους βοηθούν στην ομαλή λειτουργία του Συλλόγου. Ιδιαίτερα ευχαρίστησε το Δήμο Φλώρινας, το μεγάλο χορηγό της ομάδας “Λιγνιτορυχεία Αχλάδας” όπως επίσης και το Φροντιστήριο “Θεωρητικό” που πάντα στέκονται στο πλευρό των ΣΑΡΙΣΩΝ. Ακολούθησε η επίσημη φωτογράφιση της ομάδας.
Στη συνέχεια ο σύλλογος προσέφερε προς όλους κεράσματα και έδωσε την ευκαιρία στα νέα μέλη να γνωριστούν με τους συναθλητές τους.
Στο τέλος της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε φιλικός αγώνας μεταξύ των δύο αντρικών ομάδων της Φλώρινας ΣΑΡΙΣΕΣ και Ο.Ε.Α. Νικήτρια αναδείχτηκε η ομάδα των ΣΑΡΙΣΩΝ με σκορ 4-1. Για τις ΣΑΡΙΣΕΣ αγωνίστηκαν οι Λυγούρας Α. (2), Λυγούρας Σ., Αραβιάδης Ο. (1) και  στο διπλό Λυγούρας Σ./Αραβιάδης (1). Για τον Ο.Ε.Α. αγωνίστηκαν οι Ευθυμίου Θ. (1), Φωτιάδης Κ., Καλογήρου Γ. και στο διπλό Ευθυμίου/Πετσούκης. Παράλληλα τα μικρότερα παιδιά αγωνίστηκαν χωρισμένα σε δύο ομάδες.
Το γυμναστήριο άδειασε αργά το βράδυ με διάχυτη την αισιοδοξία όλων για μία λαμπρή χρονιά. Οι δύο ομάδες μας αντρική και γυναικεία ξεκινούν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στις 11 και 12 Οκτωβρίου  όπου δίνουν εντός έδρας αγώνες. Ας είμαστε όλοι εκεί.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!