Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

Τα γενέθλια της τοπικής κοινότητας Νέου Καυκάσου Φλώρινας για τα 90 χρόνια!


Την Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου λίγο μετά τις 7:30 μ.μ, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέου Καυκάσου με την Τοπική Κοινότητα συνδιοργάνωσε εκδήλωση με αφορμή την επέτειο των 90 χρόνων από την ίδρυση της ομώνυμης τοπικής κοινότητας!
Την εκδήλωση άνοιξε η Φιλόλογος συντοπίτισσα κ. Ηλιάδου Τάχου Σοφία, με γλαφυρότητα παρουσίασε ιστορικά γεγονότα, έκανε μια λαογραφική αναδρομή στο χθες… έδωσε στοιχεία που για τους περισσότερους ήταν άγνωστα, η ικανοποίηση όλων ήταν ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους για όσα άκουσαν και έμαθαν!




Την επετειακή εκδήλωση την τίμησαν με την παρουσία τους οι κ.κ. Κωνσταντινίδης Ευστάθιος βουλευτής Ν.Δ Φλώρινας, Μπίρος Στέφανος Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Φλώρινας, Ιωάννης Βοσκόπουλος Δήμαρχος Φλώρινας, οι Αντιδήμαρχοι Αριστείδου Άρης, Καρακόλης Μιχάλης και Απιδόπουλος Γιώργος. Ο πολιτευτής και Αντιπρόεδρος της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος κ. Αντωνιάδης Γιάννης, ο Αστυνομικός υποδιευθυντής Φλώρινας Αντισυνταγματάρχης κ. Παλιογιάννης, ο επόπτης καθαριότητας κ. Κακιούσης Νίκος, ο Διευθυντής Πολεοδομίας κ. Παπαναστασίου Δημήτρης και βέβαια ο συντοπίτης κ. Γιαλαμάς Στέφανος Πρόεδρος του  ACS Athens - American Community Schools.
Η συμμετοχή του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία, η μουσικές μελωδίες σε συνδυασμό με το καλό φαγητό και κρασί άναψαν το κέφι, οι χοροί κράτησαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με αμείωτη ένταση.















Το μουσικό σχήμα αξιόλογο με παραδοσιακά και νέα τραγούδια, έδωσε την «ψυχή» του προκειμένου να ικανοποιήσουν τους παρευρισκόμενους.
Ο  λυράρης Ασλανίδης Παναγιώτης τιμήθηκε από τον πρόεδρο του συλλόγου κ. Παυλίδης Αγησίλαο για την προσφορά του στην ποντιακή μουσική με αναμνηστική πλακέτα.
Πραγματικά αξίζουν συγχαρητήρια στους συν-διοργανωτές κ. Παυλίδη Αγησίλαο πρόεδρο του συλλόγου και κ. Γιαλαμά Κώστα πρόεδρο της κοινότητας, ευχόμαστε να εορτάζεται κάθε χρόνο με την ίδια επιτυχία και συμμετοχή του κόσμου!


Σπύρος Α. Ηλιάδης
Δημοσιογράφος.
Εκδότης ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ.
τ. Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος
TV ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ