Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

Τα βρώμικα wc είναι πρόβλημα Άλλων πόλεων!



Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα  με τη λειτουργία των δημοτικών τουαλετών στις περισσότερες πόλης της χώρας μας.
«Τα δημόσια WC είναι απαξιωμένα και διαλυμένα, αυτό συμβαίνει γιατί τις νυχτερινές  ώρες παραβατικά στοιχεία καταστρέφουν τις λεκάνες και νιπτήρες, βρωμιά και δυσωδία συναντάς παντού όταν επισκέπτεσαι ένα δημόσιο αποχωρητήριο, δεν συμπεριφέρονται υπεύθυνα οι χρήστες δεν προσέχουν διότι τους διαφεύγει το γεγονός ότι τα δημόσια WC είναι και δική τους περιουσία.
Η υπηρεσία  καθαριότητας του δήμου  Φλώρινας με πρωτοβουλία του προϊσταμένου κ. Κακιούση Νίκου  επιδιώκει να βάλει τέλος στα παραβατικά στοιχεία και δώσει στην πόλη έναν ευρωπαϊκό καθαρό μοντέλο υγιεινής!

Στο ΒΔ τμήμα του Νέου Πάρκου Φλώρινας υπάρχουν δημοτικά WC τα οποία επισκευάστηκαν συντηρήθηκαν και επανήλθαν στην κατάσταση που αρμόζει σε κάθε σύγχρονη προηγμένη πόλη, με πολλά στοιχεία γκράφιτι στο εξωτερικό περίγυρο!




Βέβαια το ζήτημα που απασχολεί τον Δήμο είναι το γεγονός πως θα προστατευτούν;
Υπάρχει μια σκέψη να κλείνουν και να ανοίγουν μόνο κατά την περίοδο των εκδηλώσεων στο πάρκο, επίσης ένα φωτοκύτταρο που θα δίδει εντολή να ανάβουν τα φώτα μόλις νυχτώσει και να σβήνουν το ξημέρωμα, με τον τρόπο αυτό αποτρέπονται ολοκληρωτικά τα παραβατικά στοιχεία και διασφαλίζεται η καθαριότητα και ακεραιότητα των WC.

Σπύρος Α. Ηλιάδης
Δημοσιογράφος.
Εκδότης ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ.
τ. Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος
TV ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ