Κυριακή 13 Απριλίου 2014

ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕ την κυτταρίτιδα ΧΩΡΙΣ να ξοδέψετε ούτε ευρώ

Η γνωστή όψη του δέρματος που το κάνει να μοιάζει με «φλοιό πορτοκαλιού» αναστατώνει εκατομμύρια γυναίκες κάθε φορά που κοιτάζονται στον καθρέφτη.
Μπορεί η κυτταρίτιδα να μην εξαφανίζεται δια παντός, αλλά υπάρχουν τρόποι να βελτιώσεις την όψη του δέρματος και να απαλύνεις τα σημάδια της.
Κάψε το λίπος με αερόβια άσκηση.
Η κυτταρίτιδα είναι μία μορφή λίπους, το οποίο μπορείς να κάψεις κάνοντας αερόβια άσκηση.
Οι έντονες cardio προπονήσεις, όπως το τρέξιμο, το ποδήλατο, η αναρρίχηση ή προγράμματα αεροβικής άσκησης, είναι το μεγαλύτερό σου όπλο. Έχε στο μυαλό σου όμως ότι θα χρειαστούν μερικοί μήνες μέχρι να μειωθεί η ποσότητα του λίπους και να αρχίσει να φαίνεται η αλλαγή στο δέρμα σου.
Δυνάμωσε τους μύες
Μόλις μειώσεις την ποσότητα του λίπους, φρόντισε να ενδυναμώσεις του μύες, στοχεύοντας στις προβληματικές περιοχές. Μπορείς να δοκιμάσεις yoga, η οποία θα σε βοηθήσει να δυναμώσεις ολόκληρο το σώμα σου.
Φάε σωστά
Η σωστή διατροφή είναι το άλφα και το ωμέγα στη διατήρηση του βάρους. Όσο πιο λίγο λίπος έχεις στο σώμα σου τόσο λιγότερη θα είναι και η εμφάνιση της κυτταρίτιδας. Ακολούθησε μία διατροφή πλούσια σε λαχανικά, φρούτα, άπαχη πρωτεΐνη και δημητριακά ολικής αλέσεως.
Μείνε ενυδατωμένη
Μένοντας ενυδατωμένη βοηθάς το δέρμα να αποκτήσει καλύτερη όψη, αφού απομακρύνονται τα περιττά υγρά που πιθανότατα να κατακρατεί.
Κοιμήσου αρκετά
Όταν ξεκουράζεσαι επαρκώς κάθε βράδυ, συντελείς στην πρόληψη ασθενειών, τη μείωση της αρτηριακής πίεσης και την απώλεια βάρους. Ο ύπνος όμως δεν κάνει καλό μόνο στην υγεία σου, αλλά σε βοηθάει και στο θέμα της κυτταρίτιδας. Στόχευσε λοιπόν στις επτά με οκτώ ώρες ύπνου τουλάχιστον.
Πηγή:athensmagazine