Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

ΦΛΩΡΙΝΑ: ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ τ. ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΕΚΦ


Συναδέλφισσες, συνάδελφοι
Συμπολίτισσες Συμπολίτες.
Θέλω να ευχαριστήσω όλους σας και ξεχωριστά τον καθένα για την τιμή που μου κάνατε όλα αυτά τα χρόνια, να είμαι ο εκφραστής των εργατικών δικαιωμάτων και συνδικαλιστικών ελευθεριών στο νομό μας.
Η δύσκολη συγκυρία που βιώνει η χώρα μας αλλά και ο νομός Φλώρινας από τα μεγάλα ποσοστά ανεργίας και τα κοινωνικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, ήταν τα κυρίαρχα στοιχεία τα οποία με όλες μου τις δυνάμεις προσπάθησα μαζί με τους συνεργάτες μου να αναδείξω και να βοηθήσω από τη θέση του Γενικού Γραμματέα τους εργαζόμενους του νομού μας.
Αποφάσισα με πλήρη συναίσθηση της ευθύνης να παραιτηθώ από τη θέση του Γενικού Γραμματέα του Εργατικού Κέντρου λόγο ανάληψης των καθηκόντων μου ως αντιδημάρχου Φλώρινας. Όπως όμως με στηρίξατε όλα αυτά τα χρόνια έτσι και εγώ από τη νέα μου θέση του αντιδημάρχου Φλώρινας, την οποία εσείς πάλι μου δώσατε με τη ψήφο σας στην τοπική αυτοδιοίκηση, έναν φορέα που αντιπροσωπεύει το σύνολο της κοινωνίας, θα προσπαθήσω να προσφέρω όσο το δυνατόν περισσότερα για όλους τους κατοίκους της περιοχής.
Η παρουσία μου στο συνδικαλιστικό κίνημα και τα δικαιώματα των εργαζομένων δε θα σταματήσει, αλλά θα είμαι παρόν σε όλες τις διεκδικήσεις και δραστηριότητες που θα έχουν ως στόχο μια ισότιμη, δίκαιη και καλύτερη κοινωνία.
Από τα βάθη της καρδιάς μου ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας.
ΚΑΡΑΚΟΛΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ